Op 1 oktober as. vragen we wederom wereldwijd aandacht voor GNAO1 door middel van de daarvoor in het leven geroepen GNAO1 Awarenessday!

We kunnen alle hulp gebruiken dus doe je ook mee?

Vorig jaar hebben we met veel mensen gewandeld om aandacht te vragen voor GNAO1. Dat kan natuurlijk dit jaar ook weer! We houden weliswaar geen ‘formele’ wandelestafette dit jaar maar laat dat de eigen pret bij een wandeling niet drukken! Trek de wandelschoenen en een (stichting) GNAO1- of paars t-shirt aan en gaan! Deel vervolgens op je eigen social media hoeveel je hebt gelopen en waarom (om aandacht te vragen voor GNAO1!). Vergeet niet ons te taggen of een link naar ons account of onze website toe te voegen en gebruik de hashtags: #GNAO1Warrior, #GNAO1Awareness, #HopeAlways, & #StrongerTogether.  

Tip: heb je een mooie foto van vorig jaar? Deel die dan gewoon nog een keertje op 1 oktober a.s. ;-).

Natuurlijk moedigen we ieder eigen initiatief voor de GNAO1 awarenessday aan! Vergeet niet ons te laten weten wat je doet (tag ons in je berichten of stuur een foto naar ons op)!

Heb je niet zo veel tijd maar wil je wel graag helpen? Bedenk dan dat het delen van onze berichten op social media ook al heel veel bijdraagt!

Ook zouden heel graag ons netwerk vergroten. Dat lukt natuurlijk niet zonder de hulp van ons reeds bestaande netwerk. Vraag je vrienden, kennissen en collega’s ons te volgen op social media en help ook langs die weg de zichtbaarheid van GNAO1 te vergroten. Op alle platforms vind men de Stichting eenvoudig door te zoeken op ‘Stichting GNAO1 NL’. Deel ook gerust nog een keer de (korte) “Who is GNAO1?” film (zie hier), die vorig jaar is gemaakt door ‘mede GNAO1 ouder’ Dan Habib. De beelden daaruit zeggen nog steeds meer dan duizend woorden!  

De t-shirts en armbandjes zijn te bestellen via info@gnao.nl. Vermeld in je mailtje je naam, tel.nr. & adres en – in het geval je een t-shirt besteld – je maat (S, M, L of XL).

De levertijd is ongeveer 3 a 4 dagen (binnen NL). T-shirts zijn 17,50 Euro per stuk, armbandjes 5,- Euro*.


*Voor beide items geldt dat je hiermee ook een donatie doet aan het wetenschappelijk onderzoek naar GNAO1.