Op 1 oktober as. vragen we wederom wereldwijd aandacht voor GNAO1 door middel van de daarvoor in het leven geroepen GNAO1 Awarenessday!

We hebben de volgende mooie acties bedacht waarmee we hopen veel aandacht te kunnen vragen voor GNAO1. Hiervoor geldt wel: alle hulp is welkom!

 • doe mee met de WANDELESTAFETTE, of;
 • bestel een awarenessday t-shirt of armbandje via info@gnao1.nl, en;
 • deel vooral ook onze berichten op social media (op en voorafgaand aan 1 oktober) in je eigen netwerk!

De “GNAO1 wandelestafette” organiseren we van 1 september t/m 1 oktober. Het plan is om daarmee in de aanloop naar (en in het kader van) de Awarenessday ‘GNAO1’ letterlijk te verspreiden over Nederland door te wandelen! De “GNAO1 wandelestafette” werkt als volgt:

 1. Wandel in je eigen tijd, in je eigen tempo.
  Trek eventueel een mooi Awarenessday-t-shirt aan als je wil (mail ons in dat geval even dan kun je er eentje kopen of lenen). Of laat je sponsoren, iedere euro helpt!  
 2. Post een foto van je wandeltocht op social media.
  Tag ons daarin, zeg bijv. dat je wandelt om GNAO1 bekender te maken en onderzoek ernaar aan te moedigen en gebruik de hashtags #ikwandelvoorgnao1 en #gnao1awareness.
 3. Vraag tenminste 1 andere persoon om ook te gaan wandelen voor GNAO1
  en het bovenstaande te doen.

Voorbeeld tekst “In aanloop naar de “GNAO1 awarenessday” op 1 oktober vraag ik aandacht voor deze zeldzame mutatie. En voor het onderzoek dar daar voor nodig is! Loop je mee? Of lukt dat niet maar wil je wel helpen, doneer dan eenvoudig via de site www.gnao1.nl”

De t-shirts en armbandjes zijn te bestellen via info@gnao.nl. Vermeld in je mailtje je naam, tel.nr. & adres en – in het geval je een t-shirt besteld – je maat (S, M, L of XL).

De levertijd is ongeveer 3 a 4 dagen (binnen NL). T-shirts zijn 17,50 Euro per stuk, armbandjes 5,- Euro*.


*Voor beide items geldt dat je hiermee ook een donatie doet aan het wetenschappelijk onderzoek naar GNAO1.

Zelf iets bedacht? Natuurlijk moedigen we ieder eigen initiatief voor de GNAO1 awarenessday aan! Vergeet voor niet om ons te taggen in berichten of ons foto’s te sturen van je eigen actie of initiatief!

Benieuwd naar de acties die door alle GNAO1 stichtingen worden georganiseerd? Zie hier het overzicht van activiteiten: