Mei 2018

De eerste GNAO1 bijeenkomst is een feit!

The first Dutch GNAO1 gettogether was held on 27th of May and it was a great success.

De eerste GNAO1 bijeenkomst op 27 mei 2018 was heel geslaagd. Met zo'n 6 gezinnen was de opkomst heel mooi. Het doel van de bijeenkomst was dat de gezinnen konden kennismaken met elkaar en ervaringen konden uitwisselen. Ook werd het lopende onderzoek (zie Wetenschap/Research) toegelicht vanuit de stichting. Het weer zat mee en de kinderen genoten zichtbaar van elkaar en de speeltuin. Zie de foto's hieronder voor een indruk van deze dag:
Juni 2018

Danielle Pool heeft de Haarlemse Grachtenloop gelopen voor haar persoonlijke held Max en heeft hiermee het hele mooie bedrag van 635,- Euro opgehaald voor de Stichting!


Augustus 2018

Op 25 augustus jl. heeft Eva Broekhuizen de Bosbaanswim (2 km) gezwommen voor de Stichting! De vlogs van Eva in de aanloop naar de Bosbaanswim toe zijn nog te zien op de facebookpagina (@GNAO1NL) of op de openbare instagrampagina van de stichting: https://www.instagram.com/gnao1nl/. Eva heeft met haar actie maar liefst ruim 2100,- Euro opgehaald voor de stichting!  


November 2018

Het bestuur is uitgebreid met Dorine van Haselen en Hanneke Kortmann! De stichting is heel blij met de komst van Dorine en Hanneke, welkom!


Het bestuur in de nieuwe samenstelling (vlnr: Eva Broekhuizen, Ed Broekhuizen, Dorine van Haselen, Hanneke Kortmann en Niek Urbanus).