Donateur worden

Door onderzoek, zichtbaarheid en aandacht wil Stichting GNAO1 NL vooruitgang boeken in wetenschappelijke onderzoeken naar de mutaties op het gen GNAO1, alsook – op de langere termijn - in onderzoeken naar de medicatie voor en behandelingen van de effecten van de mutaties. Wij vragen uw steun om ons doel te realiseren! Dit kan als donateur, vanuit een fonds, door een (persoonlijke) actie of als vrijwilliger. Neem gerust contact op als u meer wilt weten.

HELP MEE OM LEVENS TE VERANDEREN, GEEN BEDRAG IS TE KLEIN.

Doneer eenvoudig via de buttons die u boven en onderaan deze pagina ziet (of via deze link: www.geef.nl/nl/doneer?charity=8885&mode=e).

Of maak uw bijdrage over naar:

NL39ABNA0245728406

T.n.v. Stichting GNAO1 NL

Kvk-nummer 68283075

RSIN/Fiscaalnummer: 85734564

Wat er tot op heden (november 2019) gedoneerd is:


ANBI-status

Aan Stichting GNAO1 NL is de ANBI-status toegekend. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. De ANBI-status heeft zowel voor Stichting GNAO1 NL als voor de donateurs voordelen. Zo zijn giften en donaties in bepaalde gevallen een aftrekpost voor de inkomstenbelasting. ANBI staat voor: Algemeen Nut Beogende Instelling, zie ook www.anbi.nl

The Dutch Tax Administration has designated us as a charitable institution, a Public Benefit Organisation (PBO) which leeds to certain (tax-) benefits in relation to your donation, for more information please see www.anbi.nl.HELPT U MEE OM MEER BEKENDHEID TE GEVEN AAN GNAO1?

Heeft u een jubileum, opening of andere (feestelijke) gelegenheid? U kunt nu de GNAO1 donatiebox bij ons bestellen! Stuur een mail naar info@gnao1.nl voor meer informatie.Of vraag aan een winkel bij u in de buurt of de donatiebox op de toonbank mag staan. De donatiebox staat momenteel bij de volgende winkels in Heemstede:

- bij de bloemist Han van Baekel


- bij B&B Print en Office