NIEUW: bestel nu de donatiebox! Vraag of de donatiebox bij uw supermarkt of andere winkel in de buurt mag staan. Of collecteer zelf of als bedrijf en vraag onze donatiebox aan, een jubileum, opening of andere feestelijke gelegenheid is een mooie aanleiding!


Kom in actie!

Naast (periodieke) donaties heeft de stichting ook heel veel baat bij (sportieve) acties die ten behoeve van de stichting worden georganiseerd. Naast het feit dat er met de acties geld wordt ingezameld, leveren de acties ook meer naamsbekendheid voor de mutatie en de stichting op.

De volgende helden kwamen al in actie voor de stichting. Wil jij ook helpen? Meld je aan bij info@gnao1.nl of maak direct een actie aan via geef.nl (en zoek naar het goede doel Stichting GNAO1).

Danielle Pool heeft afgelopen juni 2018 de Haarlemse Grachtenloop gelopen voor haar persoonlijke held Max en heeft hiermee het hele mooie bedrag van 635,- Euro opgehaald voor de stichting! Je bent een topper Danielle en hebt met jouw super actie anderen geinspireerd om ook in actie te komen voor de stichting!


Op 25 augustus 2018 heeft Eva Broekhuizen de Bosbaanswim (2 km) gezwommen voor de Stichting! De vlogs van Eva in de aanloop naar de Bosbaanswim toe zijn nog te zien op de facebookpagina (@GNAO1NL) of op de openbare instagrampagina van de stichting: https://www.instagram.com/gnao1nl/. Eva heeft met haar actie inmiddels maar liefst ruim 2600,- Euro opgehaald voor de stichting!  


Hanneke Kortmann heeft op 2 september 2018 de Tilburg Ten Miles voor de stichting gelopen en zij haalde daarmee 950,- Euro op voor de stichting. Veel respect voor deze mooie & sportieve prestatie. En wat een mooi bedrag weer! Dankjewel Hanneke!


Op 14 oktober hebben Esther van Rijt, Chinouk Liefting en Irene Gravemaker de superstoere 'Strong Viking Obstacle Run' gelopen voor de stichting. Esther is wekelijks bij de tweeling Yvi en Lou (zie ook hun verhaal op deze website onder het kopje 'verhalen') en zij weet daardoor wat deze zeldzame mutatie in de praktijk betekent voor alle betrokkenen. We zijn vereerd dat deze stoere dames onze stichting kozen om geld voor in te zamelen! En hoe, ruim 580,- Euro is er door dit sportieve trio opgehaald! Dankjewel Esther, Irene en Chinouk!